Welkom

Stap binnen door het poortje ! Er wacht u een aangenaam verblijf in een prachtig landhuis midden in het groen, waar onthaasten en relaxen evident is. Kom en geniet van de vele fluitende vogels, eekhoorns die van boom naar boom springen en luister naar het wiegen van de wind tussen de wilgenbomen.

 

Langs onze achterdeur loopt een wandelweg die u langs bossen en velden leidt en er zijn talrijke wandel- en fietsroutes in het pittoreske Munte en omgeving.

 

Ondanks de landelijke omgeving, de uitgestrekte velden en het panoramische zicht zal u merken dat een bezoekje aan de cultuurstad Gent maar 15 minuutjes verwijderd. Ook Brugge, Brussel en de Vlaamse Ardennen zijn vlot te bezoeken.

 

U logeert in 1 van onze 3 stijlvolle gastenkamers. Ons huis is opgetrokken uit bio-ecologische materialen, alle kamers zijn afgewerkt met natuurproducten en -verven, dit om u een gezond verblijf en een heerlijke nachtrust te garanderen.

 

Voor zakenmensen is er een bureau aanwezig en ander modern comfort zoals internet, TV en video.

 

In de gemeenschappelijke ruimte kan u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt waarbij u ondermeer een aanbod krijgt van biologische producten.

 

 

Op aanvraag: fietsen, picknick, wandel- en fietskaarten, sauna (zie de pagina Verder bieden we u ...), tocht met paard en kar.
 
Een geschenkbon voor een verblijf in het peperkoekenhuisje is mogelijk.